• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Незабутні пригоди та радісні емоції: діти Покровської громади повертаються з "Перлини Донеччини"

eye

297

10.07.2023 11:37

Новини громад

img

Декілька тижнів тому у Покровській громаді діти першої зміни відправилися на незабутню пригоду до оздоровчого закладу "Перлина Донеччини" в Мукачівському районі Закарпатської області. Протягом свого перебування там вони насолоджувалися цікавими заходами: походами, квестами, музичним рингом, креатив-паті, дискотеками, іграми, творчими конкурсами та спортивними змаганнями. Кожен день був наповнений позитивними емоціями, незабутніми враженнями та гарним настроєм.

Діти повернулися додому 8 липня, і кожен із них привіз з собою не лише незабутні враження від розважальних заходів, але й важливі життєві навички, які вони надбали спілкуючись з однолітками, розвиваючи творчі та спортивні здібності.

 "Ця поїздка - це чудова можливість дітям насолодитися літніми пригодами та підтримати в нормі свій фізичний і духовний стан. Це ще один крок до їхнього повноцінного розвитку та формування позитивних цінностей у житті. А ми вже готуємо до поїздки наступну зміну". - підкреслила начальниця Покровського УС3Н Ірина Бонзюх.

Перша зміна дітей нашої громади в оздоровчому закладі "Перлина Донеччини" стала початком перспективного розвитку юних покровчан, адже ця поїздка запалила в них вогонь любові до пригод, творчості та спорту.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію