• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді відзначили день Лисівського старостинського округу

eye

415

07.07.2023 20:03

Новини громад

img

7 липня для Лисівського старостинського округу Покровської громади визначний день.

Попри важкі часи, у цей день до Лисівки завітала начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач, яка від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка привітала усіх присутніх та підкреслила, що як людина, так і кожне, село та селище мають свою назву, своє життя, свою культуру, свій початок, свою історію.  

"Вітаю мешканців Лисівського старостинського округу зі святом! День народження села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село та тих людей, чиєю працею воно створювалось. Дякую місцевим жителям за відповідальність, самовідданість, ініціативу та активну громадську позицію", - зазначила Олена Носач.

Членів квартальних комітетів, активних мешканців та фермерів, які зробили вагомий особистий внесок в розвиток населених пунктів Лисівського старостинського округу відзначили подяками та почесними грамотами від Покровської МВА. Також з нагоди Дня старостинського округу кожен селянин отримає листівку з особистими привітаннями від начальника Покровської МВА Сергія Добряка.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

16

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію