• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканцям Покровської громади доступні медичні обстеження на сучасних приладах

eye

335

07.07.2023 13:19

Новини громад

img

КНП «Покровської КЛІЛ» продовжує працювати у звичайному режимі, надаючи пацієнтам необхідну медичну допомогу: амбулаторну, стаціонарну, ургентну. Так, звернувшись до медзакладу, пацієнти можуть пройти обстеження та лікування за допомогою сучасного обладнання: рентген-апарату, КТ, ендоскопа та ендоскопічного електрокоагулятора. Останні два прилади з'явились у лікарні нещодавно.

Так, пацієнтам стала доступна послуга з ендоскопії ЛОР-органів, який застосовується для дослідження та діагностики захворювання в важкодоступних зонах у носоглотці та вухах, а також електроніж, за допомогою якого здійснюється лазерне хірургічне втручання, після якого пацієнти не потребують госпіталізації, а загоєння проходить швидше, ніж після скальпеля.

"Поява сучасних нових приладів  значно покращила якість надання медичної допомоги пацієнтам. Це полегшує не лише роботу лікарів, а й пришвидшує процес одужання пацієнтів. Електроніж, наприклад, застосовують і для лікування дітей", - підкреслив директор КНП «Покровська КЛІЛ» Юрій Бородін. 

Нагадаємо, пацієнтам, які уклали декларацію з сімейним лікарем, послуги надаються безоплатно.

Громадяни також можуть отримати послуги й без направлення від сімейного лікаря, але за це стягуватиметься плата, яка піде  на закупівлю медикаментів, що не компенсуються НСЗУ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

59

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію