• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську активно тривають роботи з ремонту доріг

eye

276

06.07.2023 15:24

Новини громад

img

Ремонтні бригади Покровська працюють в активному режимі над покращенням дорожнього покриття у місті. Зусиллями комунальних служб та підрядних організацій дороги міста відновлюються.

Зокрема, проводяться роботи з укладання нового асфальтового покриття, ремонту тротуарів та пішохідних доріжок. Наразі триває поточний ремонт вул. Володимирської.

Покровська МВА активно контролює хід робіт та забезпечує виконання вимог щодо якості ремонту.

"Ремонт доріг є важливою складовою розвитку нашого міста. По вулиці Володимирській буде укладено до 500 м² нового асфальтового покриття. Наразі роботи знаходяться на стадії завершення. Ми прагнемо забезпечити безпеку та комфорт для усіх учасників дорожнього руху. Працюючи разом, ми змінюємо обличчя Покровська на краще", - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Оновлені дороги сприятимуть покращенню дорожнього руху, зменшенню аварійності та комфортному пересуванню мешканців та гостей нашого міста.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

17

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

18

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію