• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську засідала комісія з розподілу гуманітарної допомоги

eye

245

05.07.2023 16:19

Новини громад

img

Сьогодні, 5 липня, комісія з розподілу гуманітарної допомоги в Покровській МВА провела засідання, на якому було розглянуто три питання.

Основними питаннями порядку денного була інформація про отримання благодійної допомоги від БО «Благодійний фонд Возз’єднання» (м.Київ) та  Міжнародної організації з міграції (м.Київ), її розподіл та механізм передачі гуманітарної допомоги.

«Під час засідання комісії впорядковуються усі процеси, пов’язані з отриманням, зберіганням, розподілом та цільовим використанням гуманітарної допомоги. Цього разу ми отримали  харчові продукти, з яких будуть сформовані продуктові набори для населення, та генератори», - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської ТГ Дмитро Єрмолович.

З метою забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної інфраструктури, безпечних умов проживання на території Покровської громади, підтримки соціально незахищених верств населення членами комісії було вирішено розподілити отриману гуманітарну допомогу згідно з листами – заявками. 

Електрогенератори, які були передані громаді від  БФ «Возз`єднання» та МОМ будуть передані КП «Покровськводоканал» та КП «Муніципальна служба правопорядку» міської ради. 

З отриманих продуктів працівниками гуманітарного штабу будуть сформовані продуктові набори, які надалі видаватимуть мешканцям громади. Категорії отримувачів будуть визначені згодом. 

«В цей нелегкий час для України, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за мирне населення. Дякуємо нашим благодійникам за турботу і участь. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію