• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську засідала комісія з розподілу гуманітарної допомоги

eye

268

05.07.2023 16:19

Новини громад

img

Сьогодні, 5 липня, комісія з розподілу гуманітарної допомоги в Покровській МВА провела засідання, на якому було розглянуто три питання.

Основними питаннями порядку денного була інформація про отримання благодійної допомоги від БО «Благодійний фонд Возз’єднання» (м.Київ) та  Міжнародної організації з міграції (м.Київ), її розподіл та механізм передачі гуманітарної допомоги.

«Під час засідання комісії впорядковуються усі процеси, пов’язані з отриманням, зберіганням, розподілом та цільовим використанням гуманітарної допомоги. Цього разу ми отримали  харчові продукти, з яких будуть сформовані продуктові набори для населення, та генератори», - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської ТГ Дмитро Єрмолович.

З метою забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної інфраструктури, безпечних умов проживання на території Покровської громади, підтримки соціально незахищених верств населення членами комісії було вирішено розподілити отриману гуманітарну допомогу згідно з листами – заявками. 

Електрогенератори, які були передані громаді від  БФ «Возз`єднання» та МОМ будуть передані КП «Покровськводоканал» та КП «Муніципальна служба правопорядку» міської ради. 

З отриманих продуктів працівниками гуманітарного штабу будуть сформовані продуктові набори, які надалі видаватимуть мешканцям громади. Категорії отримувачів будуть визначені згодом. 

«В цей нелегкий час для України, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за мирне населення. Дякуємо нашим благодійникам за турботу і участь. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію