• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Реагуємо на звернення: комісія обстежила маршрут підвезення води до Піщанського старостинського округу

eye

212

04.07.2023 17:30

Новини громад

img

Під час особистого прийому до начальника Покровської МВА Сергія Добряка з проханням щодо зміни маршруту підвезення води у с. Піщане звернувся мешканець  Володимир Квасенко. 

Керівництво оперативно прийняло на опрацювання дане звернення. Так, вже сьогодні начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач разом із представниками водоканалу та комітету самоорганізації здійснили обстеження маршруту  підвезення води мешканцям Піщанського старостинського округу та можливості його зміни.

"На прохання місцевого жителя здійснили перевірку, у результаті якої дійшли висновку, що зараз маршрут підвезення води є логістично правильним. Змінювати його буде не доцільно, оскільки це понесе за собою зайві витрати як пального, так і часу", - підкреслила Олена Носач. 

До виїзної комісії за власною ініціативою долучились й жителі с. Піщане, які не згодні з односельчанином, оскільки графіком та маршрутом, згідно з яким здійснюється підвезення води, вони цілком задоволені.

Нагадаємо, підвезення питної води здійснюється щотижня - щопонеділка, а от технічну воду підвозять за наявністю заявок від місцевих мешканців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію