• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Реагуємо на звернення: комісія обстежила маршрут підвезення води до Піщанського старостинського округу

eye

240

04.07.2023 17:30

Новини громад

img

Під час особистого прийому до начальника Покровської МВА Сергія Добряка з проханням щодо зміни маршруту підвезення води у с. Піщане звернувся мешканець  Володимир Квасенко. 

Керівництво оперативно прийняло на опрацювання дане звернення. Так, вже сьогодні начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач разом із представниками водоканалу та комітету самоорганізації здійснили обстеження маршруту  підвезення води мешканцям Піщанського старостинського округу та можливості його зміни.

"На прохання місцевого жителя здійснили перевірку, у результаті якої дійшли висновку, що зараз маршрут підвезення води є логістично правильним. Змінювати його буде не доцільно, оскільки це понесе за собою зайві витрати як пального, так і часу", - підкреслила Олена Носач. 

До виїзної комісії за власною ініціативою долучились й жителі с. Піщане, які не згодні з односельчанином, оскільки графіком та маршрутом, згідно з яким здійснюється підвезення води, вони цілком задоволені.

Нагадаємо, підвезення питної води здійснюється щотижня - щопонеділка, а от технічну воду підвозять за наявністю заявок від місцевих мешканців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію