• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зі словами подяки та відзнаками у Покровську вітали представників Нацполіції

eye

542

04.07.2023 17:18

Новини громад

img

8 років тому перші патрульні прийняли присягу на Софіївський площі у Києві. З того часу щороку 4 липня в Україні відзначають День національної поліції України. 
 

З нагоди свята в Покровську пройшли урочистості, на які завітали керівники Покровського РУП, районної та міської військових адміністрацій. 

Сьогодні громадяни України, які чинять спротив російському вторгненню, виконують конституційний обов’язок - успішно протистоять агресору, що зневажає юридичні норми, міжнародне право. Але на жаль, багато українців, серед яких і правоохоронці, віддали життя за суверенітет, незалежність та цілісність нашої країни. 

Пам`ять загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання. 

Сьогодні, у цей непростий для країни час, саме поліціанти є першою ланкою в охороні правопорядку, які забезпечують безпеку українців і протидіють злочинності. Щодня вони знаходяться на службі у людей та Держави.

"Дякую усім працівникам Національної поліції України за сумлінне виконання важкої  роботи, яку ви робите заради перемоги над ворогом, а також Покровській МВА та Покровській РВА за підтримку та допомогу. Від щирого серця вітаю із професійним святом та бажаю міцного здоров'я, наснаги та мирного неба над головою", - звернувся зі сцени начальник Покровського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в  Донецькій області, полковник поліції Станіслав Загурський. 
 

За сумлінне виконання службових обов’язків та активну участь у відбитті вторгнення військ російської федерації на територію незалежної й суверенної України найкращих співробітників РУП було відзначено подяками. 

З перших годин війни поліцейські Донеччини перейшли на посилену службу: забезпечують діяльність блокпостів, проводять евакуацію населення, перевіряють документи та транспортні засоби, а також протидіють мародерству, розслідують кримінальні справи щодо зниклих під час війни українців.

Зі словами подяки за безпеку мешканців усього Покровського району до представників Нацполіції звернувся начальник Покровської РВА Володимир Замотаєв: "Я дуже вдячний всім працівникам Національної поліції України за віддану працю та гідне протистояння ворогу. Жоден з вас не зрадив свою присягу - служіння народові України. Низький уклін!".

В умовах війни до важливих функцій, які виконують поліцейські, додалися гуманітарні місії – надання допомоги населенню на звільнених територіях, доставлення продуктів та життєво необхідних речей людям, які пережили в надскладних умовах окупацію, підтримка тих, хто сьогодні знаходиться на лінії фронту.

До привітань у цей святковий день доєднався і начальник Покровської МВА Сергій Добряк, який зазначив, що поліція - це перш за все люди, конкретні співробітники, від професіоналізму яких залежить захист прав і законних інтересів громадян. 

"Шановні товариші поліцейські, вітаю вас із професійним святом. Тішить, що жоден працівник поліції у Покровській громаді не зрадив нашу рідну неньку-Україну, а продовжує нести службу попри будь які обставини. Дякуємо за безпечну громаду!", - зауважив Сергій Добряк. 

За мужність, патріотизм, самовідданість, сумлінне виконання службових обов’язків, спрямованих на об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України двох співробітників Покровського РУП було нагороджено медаллю «За оборону рідної держави». Ще 10 поліціантів отримали почесні грамоти та подяки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію