• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сьогодні для Піщанського старостинського округу визначний день

eye

427

01.07.2023 15:36

Новини громад

img

1 липня у Покровській громаді відзначають День Піщанського старостинського округу. 

В умовах війни вже другий рік поспіль святкування проходить без масових заходів. Втім, не зважаючи на відсутність святкових заходів, до села завітала начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач, яка привітала мешканців округу та передала від керівництва Покровської МВА почесні грамоти активним жителям.

"Вітаю жителів Піщанського старостинського округу зі святом! А також від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступниці Наталії Іваньо хочу подякувати членам квартальних комітетів за їх сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та активну участь у житті не лише округу, а й всієї громади", - зазначила Олена Носач. 

У святковий день місцеві мешканці зібрались невеличким колом, щоб поспілкуватися один з одним, згадати історію округу та поділитись досвідом, подумати над планами щодо розвитку маленької Батьківщини.

Звернулась до односельців й староста, Альона Бражко, яка також привітала присутніх зі святом, побажала усім міцного здоров’я та подякувала небайдужим людям за спільне вирішення нагальних потреб усього округу: «Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і мирного неба над головою. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб округ розвивався, оновлювався і змінювався на краще».

Варто зазначити, що Піщанський старостинський округ охоплює 4 населених пунктів - с. Звірове, с. Піщане, с. Солоне та с. Вовкове. Наразі в окрузі проживає понад 900 осіб.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію