• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ отримав потужну підтримку від благодійного фонду "Возз’єднання"

eye

412

01.07.2023 14:19

Новини громад

img

Покровська громада вчергове отримала гуманітарну допомогу від благодійного фонду "Возз’єднання". Цього разу вантаж містив 36 палет з харчовими продуктами й засобами гігієни та 3 генератори потужністю 40 кВт. 

Заступник начальника Донецької ОВА Максим Сандига, разом з начальником Покровської МВА Сергієм Добряком зустрілися з представниками фонду і висловили подяку за цю суттєву підтримку мешканців усієї Донеччини. 

"Дякуємо благодійному фонду "Возз’єднання", а також гуманітарному хабу "Tulcea Humanitarian Logistics Hub" за чергову допомогу у вигляді потужного генератора, який використовуватиметься на об'єкті житлово-комунального господарства у Покровську. Це надасть можливість забезпечити теплом понад 4 тис. бенефіціарів одного з мікрорайонів у зимовий період", - підкреслив Максим Сандига.

Оскільки Покровська громада стала логістичним хабом Донеччини, 2 з отриманих генераторів передали до Торецька для забезпечення потреб лікарні. Ще один генератор залишиться у Покровську для обслуговування КП "Покровськтепломережа". 

Варто зазначити, що благодійники ще у 2022 році підписали Меморандум з Донецькою ОВА про тісну співпрацю, і з того часу розпочалась робота щодо вирішення нагальних потреб. Потужні генератори від фонду поступають на Донеччину вже вдруге.

"Ми маємо бути готові до труднощів та викликів воєнного часу. Тому вже зараз готуємось до зимового сезону. Плануємо й надалі виконувати потреби жителів Донеччини для того, щоб Україна якнайшвидше перемогла", - поділився президент БФ «Возз’єднання» Олександр Алєксєйченко. 

Окрім генераторів, громади Донеччини, зокрема й Покровська, на постійній основі отримують від благодійників харчові продукти, засоби гігієни та медикаменти.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію