• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські спортсмени здобувають медалі та допомагають населенню

eye

445

30.06.2023 12:25

Новини громад

img

З перших днів війни працівники, тренери-викладачі, спортсмени Управління сім’ї, молоді та спорту почали здійснювати волонтерську діяльність для життєзабезпечення та обороноздатності громади та до сьогодні систематично долучаються до завантаження та відвантаження гуманітарної допомоги. 

В той самий час спортсмени нашої громади продовжують брати участь у міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях. Про це зазначив начальник Управління сім`ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

"Покровські спортсмени та тренери увійшли до складу Національної збірної команди України на 2023 рік від Донецької області з олімпійських (4 спортсмени), неолімпійських видів спорту (8 спортсменів) та видів спорту серед осіб з інвалідністю (3 спортсмени). 9 тренерів Покровської громади обрано старшими тренерами Донецької області з видів спорту у різних вікових категоріях", - поділився Віталій Щербинка.

На даний час у Покровській ДЮСШ працюють 8 відділень за видами спорту, з них 6 олімпійських видів: баскетбол, волейбол, дзюдо, регбі, теніс настільний, футбол, та 2 неолімпійських: кікбоксинг, черлідинг.

Також продовжує працювати соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України»: у парку «Ювілейний», сквері «Южний», сквері «Андрющенко» та парку Динасового заводу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію