• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відкриття нового відділення та закупівля медобладнанням: звіт керівника відділу охорони здоров`я

eye

282

28.06.2023 20:03

Новини громад

img

У перше півріччя поточного року заклади охорони здоров'я Покровської громади продовжували забезпечувати медичною допомогою мешканців, внутрішньо переміщених осіб та військових. За зазначений період амбулаторно звернулися 155 926 осіб, з них 2808 - ВПО.
Однією з важливих програм, реалізованих у рамках медичної допомоги, є "Доброзичлива медицина". 

«Проведено медогляд 249 мешканців громади. 209 осіб пільгових категорій населення отримали медикаменти на суму 731 849 грн, які були виділені з місцевого бюджету. Також 5 осіб було забезпечено слуховими апаратами на суму 514 000 тис. грн», - розповів Олександр Овчаренко. 
Від початку року було проведено 1215 хірургічних операцій. За звітний період у громаді народилося 283 немовляти. 

У травні на базі КНП “Покровська клінічна ЛІЛ” була створена виїзна бригада з надання паліативної допомоги. Крім цього, 24 травня Покровська КЛІЛ отримала медичний транспорт, тож на початку червня вже розпочала роботу мобільна бригада акушерсько-кардіологічної допомоги.

Крім того, у другому півріччі 2023 року планується відкриття травматологічного відділення на 15 ліжок зі штатною чисельністю медичного персоналу у кількості 16 одиниць.

Медичні заклади Покровської громади наразі забезпечені всіма необхідними ліками, засобами медичного призначення, індивідуального захисту та дезінфекційними засобами. Також вони мають автономні джерела живлення, запаси пального, води та харчових продуктів. Наразі у багатьох закладах також проведені ремонтні роботи, як за власні кошти, так і за рахунок місцевого бюджету.

Так, проведено капітальний ремонт приміщення амбулаторії № 3 КП «ЦПМСД», в КНП «Покровська клінічна ЛІЛ» проведено роботи з будівництва модульного навісу для автотранспорту лікарні та поточний ремонт фасаду та сходів господарчого корпусу, проведені ремонтні роботи І та ІІ поверху в амбулаторії №1, куди переведено працівників поліклінічного відділення КНП «Покровська КЛІЛ» для подальшої роботи.
На початку року до КНП “Покровська міська лікарня” було передано обладнання, яке придбано відділом охорони здоров’я Покровської міської ради за рахунок місцевого бюджету. А саме, ШВЛ, операційні столи, функціональні ліжка, протипролежневі матраци, дефібрилятори та багато іншого. 

Медичний персонал активно веде просвітницьку роботу серед державних установ та населення Покровської громади. А також самі беруть участь у різних заходах та проходять навчальні курси з підвищення кваліфікації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію