• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники активної молоді Покровської громади взяли участь у інтелектуально-розважальній грі «Квіз до Дня Конституції України»

eye

241

28.06.2023 18:53

Новини громад

img

Учасниками заходу стали 44 представники 11 громад Донеччини.

З державним святом привітав учасників заходу голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко: «Керування основним законом, дотримання його, як у нашій державі, так і на шляху до європейської спільноти, та й надалі для країни-члена Європейського Союзу, є фундаментом, основою суспільного життя. Адже у нашій Конституції закладені європейські цінності. Особливо це важливо сьогодні, коли триває повномасштабне вторгнення. Попереду ще багато роботи та боїв, але я запевняю, що за кожне порушення європейських демократичних цінностей, які відображені в Конституції України, агресор буде нести відповідальність. Щиро бажаю вам бути свідомими, бути єдиними, бути сильними. На нас чекає багато викликів, але ми обов'язково досягнемо нашої спільної мети - Перемоги. Слава Україні!».

На захід також завітали заступниці начальника ДонОДА Юлія Костюніна та Лілія Золкіна.

Після урочистостей команди зайняли свої місця і почалося інтелектуально-креативне змагання, в якому присутні демонстрували свої знання Конституції України, творчі таланти та проявляли своє бачення.

Одним з ведучих заходу став представник Молодіжної ради Покровська Олександр Нестеренко.

Цей захід став дуже важливий для молоді громад Донеччини, адже спочатку епідеміологічні обмеження, а потім й повномасштабна війна, яка зачепила чи не кожен місто області, унеможливили проведення офлайнових заходів та можливість живого спілкування.

Сьогодні наша молодь проявила свої таланти та знання, показала себе активною та творчою, продемонструвала дух єдності та взаємопідтримки. 

Молоде покоління Донеччини - гідне майбутнє для України!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

34

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

25

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

29

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію