• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підприємців Покровської громади запрошують взяти участь у програмі міні-грантів для відновлення діяльності та посилення стiйкостi

eye

385

27.06.2023 14:48

Новини громад

img

Для суб’єктiв мiкропiдприємництва  доступна програма міні-грантів для відновлення діяльності та посилення стiйкостi суб’єктiв мiкропiдприємництва, яка реалiзується Фондом розвитку пiдприємництва в рамках Програми “EU4Business: вiдновлення, конкуренто-спроможнiсть та iнтернацiоналiзацiя МСП”.

Програма продовжує свою діяльність в Україні, аби підтримати малі та середні підприємства під час воєнного стану в країні. Програма вже підтримала понад 10 000 підприємців та їхніх співробітників.

У планах організаторів підтримувати МСП через бізнес-об’єднання – кластери, торгово-промислові палати, громадські організації у територіальних громадах. Серед головних завдань екстреної підтримки Програми:

- зберегти робочі місця й посилити економіку України;

- інтегрувати внутрішньо переміщених осіб та жінок у місцеві ланцюги створення доданої вартості та бізнес-мережі;

- допомогти ММСП диверсифікувати свої бізнес-моделі та розглянути можливість цифрової доставки продуктів і послуг;

- залучити українську діаспору в допомогу українському бізнесу.

Програма планує співпрацювати з експертами/ консультантами з питань розвитку бізнесу у нестабільних умовах, щоб вирішити основні поточні проблеми наших українських партнерів.

Ситуація є несподіваною і вкрай болючою, проте наша команда з України та віддалено з Німеччини продовжуватиме працювати з партнерами та МСП, щоб зробити їхній бізнес більш стійким.

Довідково. Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

0

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

20

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію