• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підприємців Покровської громади запрошують взяти участь у програмі міні-грантів для відновлення діяльності та посилення стiйкостi

eye

352

27.06.2023 14:48

Новини громад

img

Для суб’єктiв мiкропiдприємництва  доступна програма міні-грантів для відновлення діяльності та посилення стiйкостi суб’єктiв мiкропiдприємництва, яка реалiзується Фондом розвитку пiдприємництва в рамках Програми “EU4Business: вiдновлення, конкуренто-спроможнiсть та iнтернацiоналiзацiя МСП”.

Програма продовжує свою діяльність в Україні, аби підтримати малі та середні підприємства під час воєнного стану в країні. Програма вже підтримала понад 10 000 підприємців та їхніх співробітників.

У планах організаторів підтримувати МСП через бізнес-об’єднання – кластери, торгово-промислові палати, громадські організації у територіальних громадах. Серед головних завдань екстреної підтримки Програми:

- зберегти робочі місця й посилити економіку України;

- інтегрувати внутрішньо переміщених осіб та жінок у місцеві ланцюги створення доданої вартості та бізнес-мережі;

- допомогти ММСП диверсифікувати свої бізнес-моделі та розглянути можливість цифрової доставки продуктів і послуг;

- залучити українську діаспору в допомогу українському бізнесу.

Програма планує співпрацювати з експертами/ консультантами з питань розвитку бізнесу у нестабільних умовах, щоб вирішити основні поточні проблеми наших українських партнерів.

Ситуація є несподіваною і вкрай болючою, проте наша команда з України та віддалено з Німеччини продовжуватиме працювати з партнерами та МСП, щоб зробити їхній бізнес більш стійким.

Довідково. Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага. Допомога від компанії "Грузар"

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

eye

14

Новини громад

28 квітня 2024 17:57

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

15

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

16

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію