• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На оздоровлення та відпочинок за кордоном чекають дітей Покровської громади

eye

706

27.06.2023 10:50

Новини громад

img

За інформацією від Донецької ОДА, Федеральне міністерство у справах сім'ї, людей похилого віку, жінок та молоді Німеччини запрошує 60 молодих учасників у віці від 12 до 17 років разом із провожатими особами відвідати Prebelower Kinderlend e.V., розташований у Пребелові, Німеччина. Запланований період відпочинку триватиме з 29 липня до 12 серпня 2023 року.

Поїздку організовує Національна соціальна служба, а приймаюча сторона відповідає за всі витрати, включаючи комфортне проживання, харчування, цікаву програму відпочинку та медичне страхування для всіх учасників. Також передбачено безкоштовний проїзд автобусом до/з польсько-українського кордону.

Протягом 14 днів програма включає різноманітні заходи, такі як походи, сплави на каное, будівництво плотів, спортивні ігри (футбол, волейбол), творчі заняття (розмальовування футболок), вечори барбекю та розведення багаття. Крім того, передбачені дві великі одноденні поїздки, одна з яких до міста Берлін.

Відповідно до встановленого порядку організації виїзду дітей за кордон на оздоровлення та відпочинок, облдержадміністрація відбирає групу дітей, призначає провожатих осіб і подає необхідний пакет документів до Національної соціальної служби для отримання згоди на виїзд. 

Заявки приймаються в Управлінні соціального захисту населення в кабінеті номер 5 з 8:00 до 15:00 до 28 червня 2023 року включно.

“Ця ініціатива надає унікальну можливість для дітей з Донецької області відпочити та оздоровитись за кордоном. Усі зацікавлені батьки та опікуни можуть подати свої заявки в УСЗН у кабінеті номер 5, до 28 червня. Всі можуть скористатися цією прекрасною можливістю для своїх дітей.” - розповіла начальниця Покровського УС3Н Ірина Бонзюх.

Організація подібних виїздів на оздоровлення та відпочинок за кордоном є важливою ініціативою, яка сприяє розвитку та збагаченню життєвого досвіду дітей. Вона надає можливість дітям не лише насолодитися відпочинком, але й познайомитися з новими країнами, культурами та людьми. Такі події сприяють їхньому особистісному зростанню, розвитку навичок командної роботи, самостійності та культурного розширення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

4

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

13

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

Всі шляхи ведуть додому!

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

eye

13

Новини громад

28 квітня 2024 14:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію