• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської МВА провели моніторинг торговельних об'єктів в м. Родинське

eye

313

23.06.2023 17:27

Новини громад

img

Управління земельних ресурсів та агропромислового розвитку спільно з представниками сектору торгівлі та підприємництва, а також інспекторами КП "Муніципальна служба правопорядку" Покровської міської ради Донецької області, провели моніторинг об'єктів торгівлі та перевірку правовстановлювальних документів щодо користування земельними ділянками на території м. Родинське.

Під час обстеження торгових об'єктів, які продають найпопулярніші товари серед населення, зокрема харчові продукти та непродовольчі товари, було виявлено деякі порушення.

Зокрема, було встановлено відсутність стенда куточка споживача та правовстановлювальних документів на користування земельними ділянками. Власникам торгових об'єктів або їх представникам було пояснено, що користування землею є платним і роз'яснено процедуру оформлення земельних ділянок.

Під час виїзду представнику ТОВ "Доріс", якому належить земельна ділянка для обслуговування ринку, була вручена претензія стосовно заборгованості за користування земельною ділянкою з 2020 року на суму 106195,39 грн.

Крім того, під час перевірки було виявлено порушення щодо продажу тютюнових виробів, зокрема відсутність акцизних марок, яку зафіксували працівники сектору торгівлі та підприємництва.

"Ці заходи націлені на підвищення контролю щодо дотримання правил торгівлі та користування земельними ділянками мають на меті забезпечити ефективне функціонування ринкових механізмів та забезпечити відповідність діяльності торгових об'єктів чинному законодавству", - зауважив начальник Управління земельних ресурсів та АПК Дмитро Кюрджиєв. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

37

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

46

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію