• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога мешканцям, які постраждали під час обстрілу Покровська 

eye

435

23.06.2023 17:22

Новини громад

img

Для допомоги людям, які постраждали унаслідок ворожого обстрілу увечері 21 червня, за ініціативою Покровської МВА було організовано мобільний штаб. 

Так, на вулицях, що зазнали найбільших руйнувань, працівники УСЗН збирають інформацію щодо потреб постраждалих, а ГМ "Проліска", своєю чергою, привезла місцевим мешканцям гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні. 

Як зазначив консультант у сфері захисту та соцпитань ГО «Проліска» Олексій Пріма, з самого ранку 23 червня серед громадян розповсюдили 100 аркушів тарпауліна, набори з сімейною гігієною та 700 непродовольчих товарів - матраци, ковдри, постільна білизна, рушники, посуд, сонячні ліхтарі та термоси. 

На місці покровчанам також надають психологічну допомогу. Передбачається, що благодійники працюватимуть допоки не покриють потреби всіх постраждалих від того обстрілу.

"Велика вдячність всім організаціям та фахівцям, які допомагають подолати наслідки цієї трагедії. Ми плануємо по максимуму надати допомогу всім, хто її потребує", - підкреслила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

0

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

20

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію