• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк: родини, чиї будинки було зруйновано, отримають по 80 тисяч гривень допомоги від міста

eye

372

22.06.2023 11:52

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками та керівниками комунальних підприємств міста відвідали місце надзвичайної події та поспілкувались з мешканцями постраждалих будинків. 

«Вчора, о 21:20, наша громада вкотре зазнала обстрілу з ракет «Іскандер». Як завжди, рашисти поцілили по приватному сектору. Один будинок, серед тих, що ми проінспектували, вже точно можна сказати, що повністю зруйнований, а 17 будинків зазнали серйозних пошкоджень вікон та дахів. Комунальні служби вже відпрацьовують на місці, щоб до дощів перекрити все. Взагалі за цей обстріл до контактного центру надійшло близько 100 заявок. Більшість з них стосуються скління вікон балконів, тому наразі займаємося цим і допомагаємо людям», - розповів Сергій Добряк. 

На жаль, під час обстрілу є постраждалі, це 5 осіб, і серед них 1 дитина 2011 року народження. Всі вони отримали легкі поранення, та всім надається медична і психологічна допомога. 
За словами начальника міської військової адміністрації, за зруйнований будинок покровчанам буде виплачена допомога 80 тисяч гривень від міста: 

«І також заходимо в історію та оформлюємо документи на "єВідновлення". Зараз 4 постраждалих осіб перебувають на амбулаторному лікуванні в нашій КЛІЛ. Ми впевнені, що все буде добре і ми обов’язково переможемо!!!», - зауважив Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

9

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

20

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію