• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У селищі Динасового заводу замінюють тепломережі

eye

344

21.06.2023 14:08

Новини громад

img

Працівники КП «Покровськтепломережа» продовжують виконувати  роботи з підготовки до нового опалювального сезону. Особлива увага приділяється селищу Динасового заводу, мешканці якого минулої зими мали суттєві перебої у теплопостачанні. 

Як розповів директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко, на території селища вже розпочато роботи з ремонту та заміни 2,5 кілометра теплових мереж: "Роботи, згідно з планом, триватимуть до вересня. На котельні №14 вже повністю замінено засувки, виконано капремонт насосного обладнання, двигунів, вентилів та кранів.  Найближчим часом буде проведений капремонт двох котлів".

Обсяг роботи достатньо великий, тому заміна теплових мереж виконується частково. Відсьогодні розпочато роботи на магістральному трубопроводі, де взимку було понад 70% аварійних ситуацій.

"Вже виконано розкриття теплової мережі на вул.Таманова та вул. Шмідта. Робочі проводять зварювальні роботи. Далі будуть виконані гідравлічні випробування та заміна теплових мереж. Маємо для цього весь необхідний матеріал", - зазначив Дмитро Гордієнко.

Варто зазначити, що реконструйована тепломагістраль забезпечує теплопостачанням понад 30 багатоквартирних будинків селища Динасового заводу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

9

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

20

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію