• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У селищі Динасового заводу замінюють тепломережі

eye

320

21.06.2023 14:08

Новини громад

img

Працівники КП «Покровськтепломережа» продовжують виконувати  роботи з підготовки до нового опалювального сезону. Особлива увага приділяється селищу Динасового заводу, мешканці якого минулої зими мали суттєві перебої у теплопостачанні. 

Як розповів директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко, на території селища вже розпочато роботи з ремонту та заміни 2,5 кілометра теплових мереж: "Роботи, згідно з планом, триватимуть до вересня. На котельні №14 вже повністю замінено засувки, виконано капремонт насосного обладнання, двигунів, вентилів та кранів.  Найближчим часом буде проведений капремонт двох котлів".

Обсяг роботи достатньо великий, тому заміна теплових мереж виконується частково. Відсьогодні розпочато роботи на магістральному трубопроводі, де взимку було понад 70% аварійних ситуацій.

"Вже виконано розкриття теплової мережі на вул.Таманова та вул. Шмідта. Робочі проводять зварювальні роботи. Далі будуть виконані гідравлічні випробування та заміна теплових мереж. Маємо для цього весь необхідний матеріал", - зазначив Дмитро Гордієнко.

Варто зазначити, що реконструйована тепломагістраль забезпечує теплопостачанням понад 30 багатоквартирних будинків селища Динасового заводу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

21

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

28

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію