• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соціальні автобусні рейси до Покровська: збільшення кількості та зручні умови для мешканців старостинських округів

eye

286

21.06.2023 13:41

Новини громад

img

За ініціативою Покровської МВА  та за підтримки ГО «Проліска» з середини квітня розпочалися соціальні автобусні рейси до міста Покровськ для мешканців віддалених старостинських округів, зокрема Срібненського, Новоєлизаветівського та Новотроїцького. Ця послуга стала дуже популярною серед місцевого населення - за два місяці нею скористалися майже 800 осіб.

"За результатами аналізу було виявлено, що існує потреба у додаткових рейсах до Срібненського та Новоєлизаветівського старостатів, оскільки кількість бажаючих на один рейс перевищує 40 осіб. З цією метою представники ГО "Проліска" на минулому тижні провели моніторинг та опитування мешканців старостатів, щоб визначити дні для проведення додаткових рейсів. І у суботу було здійснено 2 рейс з Новоєлизаветівського СО",-  розповіла начальниця Управління по роботі з територіями Покровської МВА Олена Носач.

Однією з важливих змін, внесених на підставі бажань мешканців, стало зміна часу відправлення в Новоєлизаветівському СО, що забезпечило більш комфортний розклад для пасажирів. Крім того,  було змінено кінцеву зупинку в місті Покровськ, щоб забезпечити зручний доступ до соціальних установ міста.

Покровська МВА вживає цих заходів з метою поліпшення життя всіх мешканців громади та налагодженням сполучення між населеними пунктами та адміністративним центром.

Дякуємо ГО «Проліска» за цю можливість та висловлюємо сподівання на подальшу співпрацю на благо Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

27

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

32

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

33

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію