• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стан життєдіяльності громади: підтримка та контроль з боку влади

eye

288

21.06.2023 12:14

Новини громад

img

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка була проведена нарада, на якій розглядалися важливі питання, націлені на  підтримання життєдіяльності громади.

Однією з найголовніших ініціатив є продовження підсипки Карлівського водосховища для збереження та відновлення природних ресурсів, а також ремонт доріг у частині міста. 

Серед пріоритетів роботи є підтримка одиноких та літніх людей, які є підопічними терцентру. Співробітники соціальної служби забезпечують доставку гарячих обідів безпосередньо до їхніх домівок.  Увага соціальних служб  приділена також молоді та дітям: у Покровському міському центрі соціальних служб розпочалися заняття з психологічної підтримки та арттерапії для покращення емоційного стану маленьких покровчан під час війни.

Триває надходження гуманітарної допомоги від партнерів Покровської ТГ-  БФ "Team4UA", які дуже полегшують гуманітарне навантаження на керівництво громади.

Інспектори Муніципальної служби правопорядку контролюють дотримання правил благоустрою у місті. Проведено ряд рейдів, під час яких було зроблено застереження та виписано приписи стосовно прибирання сміття та покосу трави. Також спільно з поліцією проводились патрулювання для забезпечення громадського порядку.

Для забезпечення безпеки та дотримання заборони на реалізацію алкогольної продукції, інспектори відвідали 11 магазинів на території громади та попередили власників і продавців про адміністративну відповідальність за порушення закону.

Продовжується виконання заходів щодо евакуації населення громади. 
Покровська МВА активно працює над забезпеченням безпеки та комфорту мешканців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

32

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

35

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

35

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію