• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Випускний бал у нелегкі часи: високі досягнення та світлі сподівання

eye

586

16.06.2023 17:01

Новини громад

img

Сьогодні, під час повномасштабної війни в Україні, відбувся особливий загальноміський випускний бал для школярів Покровської громади. Без зустрічі світанку всією шкільною родиною, без гучних святкувань, але зі світлою надією на мирне життя та вільне прекрасне майбутнє для кожного з випускників.

В цьому році освітні заклади Покровської громади випускають у доросле життя  499 учнів. 65 з них – з визначними досягненнями і золотими та срібними медалями.

Попри складний час, керівники Покровської МВА, вчорашні школярі та їхні близькі зібралися, щоб відзначити досягнення учнів. 

30 випускників отримали золоті медалі. Вручив їм відзнаки начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

"Вітаю, дорогі наші випускники, шановні батьки, шановні вчителі! Я дуже радий бути сьогодні на цій сцені і вітати найкращих. По перше я хотів би подякувати нашим збройним силам, і взагалі всім силам опору за те, що ми маємо можливість сьогодні вітати у нашому українському Покровську наших дітей. Бажаю вам, дорогі випускники, не втрачати цікавість життя та наснаги. Всіх зі святом! Слава Україні!" - привітав присутніх Сергій Добряк.

11 срібних медалей вручила випускникам Маргарита Ідрісова, заступниця начальника Покровської МВА. 

"Дорогі випускники! Знаєте, ви дійсно наш цвіт нації. Ви стали дорослими дуже швидко і почали, на мою думку, дуже швидко і стрімко розвивати наше місто. Багатьох із вас я бачила в нашій молодіжній раді, багатьох з вас я бачила серед волонтерів, які допомогали ЗСУ. Я пишаюся вами! І я впевнена, що пишаються вами ваші батьки. Я хочу побажати вам йти за своєю мрією і ніколи не відступати від своїх цілей. Добивайтеся їх, адже ви вже довели, що ви представники сильної нації - українці. Зі святом вас!" - зазначила Маргарита Ідрісова.

Долучилася до привітання й начальниця відділу освіти Покровської міської ради.

Любов Воротинцева: "Шановні батьки та колеги! Сьогодні свято, якого немає в жодному календарі. Воно буває лише один раз у житті - випускний! З огляду на умови сьогодення, це ще і свято перемоги – перемоги у навчанні у надзвичайних умовах воєнного часу. Кожен з присутніх у цій залі зробив у це свій внесок. Тож сьогодні я говорю щире "дякую!" за неймовірну вмотивованість у навчанні нашим випускникам, за постійну підтримку освітнього процесу керівництвом Покровської військової адміністрації, і звісно батькам. І хочу відзначити подяками відділу освіти найрідніших для наших випускників людей, їхніх батьків".
Батьки також отримали відзнаки та вдячність за підтримку та відмінне виховання своїх дітей, за ту важливу роль у розвитку та навчанні молодого покоління.

Цей випускний бал став не тільки святом для школярів, а й визначною подією для вчителів, директорів та всіх причетних до шкільного життя. Педагоги отримали щирі слова вдячності за тепло серця, яке вони вкладають у навчання дітей та у життя самої громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

31

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію