• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Лікарі без кордонів» допомагають облаштовувати укриття Покровської громади

eye

273

14.06.2023 15:23

Новини громад

img

У Покровській громаді нараховується 232 найпростіших укриттів, більша частина з яких обладнана в багатоповерхівках міста. За співпраці керівництва Покровської МВА з гуманітарними організаціями приміщення постійно облаштовуються необхідними матеріалами.

Цього разу міжнародна медична гуманітарна організація "Лікарі без кордонів" привезла до Покровська: 50 біотуалетів і 100 рідин для їх очищення; 234 пакунки вологих серветок; 3 тис. таблеток для очищення води та 200 ковдр.

"З самого початку бойових дій ми плідно співпрацюємо з Покровською МВА. За сприянням керівників громади продовжуємо виконувати нашу задачу - надавати допомогу населенню", - розповіла заступниця координатора проєкту «Лікарі без кордонів» Олександра Калиновська.

Як зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк, подарунки, які громада отримує від партнерів, завжди є доцільними, зокрема і цього разу.

"Після перевірки керівництвом області наших укриттів з'ясувалось, що не вистачало біотуалетів. Тому дякуємо нашим партнерам. Разом до перемоги!", - підкреслив Сергій Добряк.

Варто зазначити, що найближчим часом забезпечити наявність біотуалетів планується у всіх укриттях міста та громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

20

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію