• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Незламні мами" Покровської громади  разом з дітьми отримали психологічну допомогу від компанії Метінвест

eye

249

13.06.2023 18:43

Новини громад

img

Війна торкнулася кожного українця. Однак є люди, котрим особливо складно в цей непростий час. Це матусі з дітьми вразливих категорій, які залишаються сам на сам із побутовими проблемами, відчуваючи ще й емоційну кризу.

Щоб подолати наслідки травматичного досвіду 3 жінок та 12 дітей Покровської громади взяли участь у реабілітаційній програмі стабілізації емоційного стану постраждалих унаслідок війни в рамках проєкту «Незламна мама», що організувала гуманітарна ініціатива Групи Метінвест «Рятуємо життя» спільно з «Фондом Маша». 

Програма розрахована для матусь з дітьми, які вимушені були покинути свої домівки. Протягом трьох тижнів мешканці Покровської громади зазначеної соціальної категорії успішно пройшли інтенсивну роботу з психологами на базі готелю "Перлина Карпат", що розташований у мальовничому місці українських гір.

Весь цей час вони відвідували психологічні заняття, арттерапевтичні майстер-класи, проходили індивідуальні консультації. Учасники разом зі спеціалістами займалися за окремим розкладом для мам і дітей.

Всебічну підтримку та дистанційний супровід протягом поїздки забезпечила нашим матусям заступниця начальника управління сім’ї молоді та спорту Покровської міської ради Яна Штурхецька

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію