• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську планується створення нової Молодіжної ради

eye

431

13.06.2023 16:35

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісової відбулось засідання ініціативної групи з проведення установчих зборів щодо формування нового складу молодіжної ради при Покровській міській раді. 

Учасники групи обговорили формування нового складу молодіжної ради при Покровській міській раді.

На засіданні було розглянуто кілька важливих питань. По-перше, ініціативна група обрала голову та секретаря. Це ключові посади, які будуть відповідати за керівництво та організацію діяльності групи. 

Крім того, члени групи визначили дату та місце проведення установчих зборів, на яких буде вирішуватися склад молодіжної ради, яка відіграє важливу роль у залученні молоді до прийняття рішень, що стосуються їхніх інтересів та розвитку громади. 

На засіданні також обговорили порядок прийняття документів, які будуть подані на установчі збори. Важливим аспектом є забезпечення прозорості та відкритості процесу, а також забезпечення рівних можливостей для всіх зацікавлених сторін.

Крім того, учасники затвердили зміст повідомлення про проведення установчих зборів. 

Шляхом залучення представників інститутів громадянського суспільства, ініціативних об'єднань та учнівського або студентського самоврядування, молодь отримує можливість впливати на розвиток свого міста та вирішення важливих питань, що стосуються їхнього майбутнього.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

27

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

16

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію