• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Транспортна дирекція “Метінвест Покровськвугілля”: 60 років успішної роботи та постійного розвитку

eye

448

12.06.2023 16:10

Новини громад

img

Нещодавно Транспортній дирекції “Метінвест Покровськвугілля”, відомому бюджетно-утворювальне підприємство, виповнилося 60 років. Це велика дата, яка свідчить про тривалу і успішну роботу цього підприємства. Наразі тут працює близько 700 людей, 600 з яких є водіями, а решта - Інженерно-технічний персонал.

Транспортна дирекція забезпечує транспортні послуги для потреб "ШУ «Покровське» та збагачувальної фабрики Свято-Варваринська. Важливою складовою роботи цього підприємства є підвіз персоналу на чотири робочі зміни, який здійснюється цілодобово, день і ніч, створює робочі місця та сприяє соціально-економічному розвитку регіону та Покровської громади.

На святковому заході з нагоди 60-річчя Транспортної дирекції були присутні Генеральний директор Метінвест Покровськвугілля Андрій Акулич, керівники Покровської громади та представники Транспортної дирекції. Керівник підприємства Денис Ачкасов зазначив:

“Всіх вітаю зі святом, 60 років це дуже важливий показник! Ми весь час працювали стабільно. Намагатимемося не забавляти темпу і надалі. Ми будемо набирати додатковий персонал, розвивати підприємство. Своєю працею наближати перемогу!».

За шістдесят років своєї діяльності Транспортна дирекція зарекомендувала себе як надійний партнер, що завжди готовий виконати свої обов'язки, навіть у важких воєнних умовах. Завдяки професійному підходу до роботи, високій кваліфікації водіїв та спеціалістів, а також застосуванню сучасних технологій у сфері автотранспорту, підприємство успішно розвивається.

Кращі співробітники отримали грамоти та подяки за свою сумлінну працю. Начальник Покровської МВА Сергій Добряк висловив подяку та щирі привітання зі святом усім працівникам підприємства:

“Вам виповнилось 60 років. Це велика та значна дата. Ви для нас надійний партнер, бюджетно-утворювальне підприємство, яке вправно сплачує податки. Сьогодні ми привітали, а також нагородили грамотами та подяками 6 найкращих хлопців, які допомагали нашій громаді і продовжують сумлінно працювати на підприємстві. Впевнений, що наша співпраця триватиме й надалі. Тож разом до перемоги!».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію