• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На знак вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні: молодь міста ініціює встановлення меморіальної скульптури 

eye

389

09.06.2023 15:41

Новини громад

img

Активна молодь Покровська звернулась до керівництва з проханням про встановлення сучасної меморіальної садово-паркової скульптури на честь Героїв Небесної сотні біля пам'ятного каменя, розташованого на мкрн. Южному, де традиційно проходять заходи з вшанування.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою зустрілися з представниками громадських організацій "Патріоти українського Донбасу" та "Ініціативний Покровськ", вислухали активістів і обговорили з ними деталі проєкту.

"Жертовність Героїв Небесної сотні – показник боротьби за свободу та незалежність нашої держави, у якій брали участь і уродженці Покровської громади. Ми вважаємо, що про це варто пам'ятати", - поділився голова ГО «Ініціативний Покровськ» Андрій Пузіков.

Під час зустрічі молодь розповіла, що ГО "Патріоти українського Донбасу" започаткували проєкт ще у 2017 році. Ініціатором встановлення садово-паркової скульптури виступив голова благодійного фонду «Пам’яті Небесної Сотні» Андрій Павленко, який займається встановленням пам'ятних знаків по всій Україні.

Керівництво Покровської громади підтримало ініціативу молоді громади та узгодили розроблений ескіз. Передбачається, що на скульптурі буде встановлено QR-коди, перейшовши за якими можна буде прослухати та переглянути кадри з подій під час Революції Гідності.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

14

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію