• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Начальник МВА Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

383

08.06.2023 16:32

Новини громад

img

Сьогодні до керівника військової адміністрації звернулось 12 громадян.  

Люди звертались з проханнями щодо покосу трави на окремих ділянках міста, ліквідації сухої тополі та облаштування колодязів в приватному секторі.

Щодо звернень, які потребували додаткового вивчення, начальник МВА Сергій Добряк надав доручення керівникам структурних підрозділів у найближчий термін опрацювати їх та надати пропозиції для їх вирішення

“Звернення зафіксовані. Проведемо огляд та полагодимо покрівлю протягом двох тижнів”, - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Часто протягом прийому підіймалася тема благоустрою прилеглих територій. Люди звертались з проханнями щодо покосу трави на окремих ділянках міста, ліквідації сухої тополі, викачування ґрунтових вод та облаштування колодязів в приватному секторі. Надійшли звернення щодо облаштування тротуарних доріжок у селищі Динасового заводу, а також щодо вимощення в мікрорайоні «Лазурному». 

Сьогодні до начальника Покровської МВА звернулась голова Родинського ОСББ «Молодіжна». У складі цього об’єднання перебуває 58 багатоквартирних будинків, мешканці яких вже готуються до осінньо-зимового періоду. Аби привести до ладу житловий фонд, для виконання ремонтних робіт представниця ОСББ просила керівників громади допомоги в виділенні будівельних матеріалів.

“Прийшло доволі багато людей, почастішали звернення по ремонту покрівлі багатоповерхівок. Також були звернення щодо стану доріг селища Динасового заводу (вул.Шмідта). До капітального ремонту цієї дороги буде виконане відсипання щебенем й облаштування тротуарів. Запланований точковий ремонт доріг (за заявками від мешканців) і в старостинських округах громади. В нас є матеріал, який надають підрядники та Донецька ОДА. Плануємо розпочати ліквідацію цих аварійних ділянок у третю декаду липня”, - підсумував сьогоднішнє спілкування з мешканцями начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Всі, хто звернувся на прийом, отримали  фахові роз’яснення та консультації щодо можливих варіантів вирішення порушених питань.

Щодо звернень, які потребували додаткового вивчення, начальник МВА Сергій Добряк надав доручення керівникам структурних підрозділів у найближчий термін опрацювати їх та надати пропозиції для їх вирішення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

12

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію