• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У подарунок від столичних колег: центральна бібліотека поповнилась новими книжками

eye

334

08.06.2023 13:42

Новини громад

img

До публічної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка у Покровську надійшло 150 книжок від Київської національної бібліотеки ім. Ярослава Мудрого. 

Бібліотечна система поповнилась різножанровими виданнями, серед яких є історичні романи, художня та дитяча література, газети, журнали тощо. 

За словами директорки бібліотеки їм. Т.Г.Шевченка Кристини Тумасової, отриману літературу використовуватимуть для буккросингу, який є популярним та актуальним серед місцевих жителів.

"Книжки, що цього разу надійшли до Покровська, є подарунком від наших київських колег, і не будуть вписаними у фонді бібліотеки. Тому, їх використовуватимуть для буккросингу - безкоштовного обміну книжками. Тобто, кожен охочий може взяти з полички книжку, поклавши на її місце будь-яку іншу. Не треба повертати, підписувати чи десь реєструвати книжки", - пояснила Кристина Тумасова.

Варто зазначити, що попри війну Покровська бібліотека ім. Т.Г. Шевченка продовжує працювати, і щодня надає послуги десяткам громадян, ставши центральним культурним центром. 

Очікується, що найближчим часом до Покровська надійдуть книжки в рамках проєкту "Літературний хаб". 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

12

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію