• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перевірка укриттів та хід виконання ремонту доріг: основні питання апаратної наради

eye

333

07.06.2023 14:40

Новини громад

img

Стан справ у громаді та роботу структурних підрозділів міськради сьогодні оговорили керівники громади під час апаратної наради, яка відбулась під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка. 

Особливу увагу було приділено безпековій ситуації, а саме технічному стану та оснащенню захисних споруд. 

Покровська МВА спільно зі співробітниками ДСНС та інспекторами ККСН  провела рейдові огляди стану фонду захисних споруд цивільного захисту, а саме сховищ, протирадіаційних укриттів, споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів. 

Огляди проводяться для перевірки доступу до укриттів населення Покровської громади за сигналом оповіщення цивільного захисту «Повітряна тривога». Наразі здійснено огляд 234 одиниць та визнано їх придатними до використання за призначенням.

Також у Покровській громаді приводять до ладу дороги громади.

Підрядна організація "Славдорстрой" працює по вул. Гайдамацькій (від перехрестя вул.Шосейна до вул. Шмідта), також тривають роботи на вул. Добропільській - на "кільці" під шляхопроводом.

Наступні роботи плануються по вулиці Добропільська в районі заправки, та по вул. Шмідта «кільце» на з'їзді з  Мирноградського шляхопроводу.
Підрядна організація "Київдортехнологія" працює на ділянці шляхопроводу біля Станція Нова (Мирноградський шляхопровід).

Також виконують роботи по ремонту доріг в Покровську фахівці житлово-комунального відділу. 

Працівники КП "Покровськ Авто" наносять дорожню розмітку та встановлюють нові знаки як по місту, так і в старостинських округах.

Комунальники проводять заходи з підготовки до осінньо-зимового періоду. Фахівці КП «Покровськводоканал» та «Покровськтепломережа» міняють внутрішні мережі та ремонтують обладнання. 

За словами Олексія Стебеля, повноцінно підготовлені до опалювального періоду вже 6 котелень. Роботи тривають.

Продовжується виконання заходів щодо евакуації населення громади. За минулу добу евакуйовано 6 мешканців громади, за минулий тиждень евакуйовано – 30 осіб, всього з початку повномасштабного вторгнення евакуйовано 23244 мешканців громади. 

«Надаємо допомогу мешканцям у проведенні евакуації: маломобільним громадянам при посадці до автобусів та потягу, здійснюється допомога у перенесення багажу жінкам та людям похилого віку”, - зазначив заступник міського голови Микола Шабельник. 

Інспектори муніципальної служби правопорядку проводять рейди щодо контролю за додержанням правил благоустрою та правопорядку, а також контролю за дотриманням заборони реалізації алкогольної продукції на території Донецької області на час дії правового режиму воєнного стану. Власники та продавці торговельний точок попередженні про адміністративну відповідальність. 

Маргарита Ідрісова повідомила про подовження прийому заявок на здобуття премії Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України. Премію можуть отримати  особи віком до 35 років за досягнення у розбудові України. 

Медичні заклади працюють у штатному режимі. З 12 червня повертаються до роботи в повному складі фахівці Родинської міської лікарні. 

Для потреб місцевих мешканців Покровська громада продовжує отримувати гуманітарний вантаж, який розподіляють та доставляють за адресами представники гуманітарного штабу. 

Як повідомила Наталія Іваньо, крім місцевих мешканців, 1700 осіб-членів міської Спілки ветеранів отримають гуманітарну допомогу на 3 місяці. 

Задля охоплення всіх мешканців громади та надання їм соціальних послуг, у старостинських округах спеціалісти управління соціального захисту населення та територіального центру проводять виїзні прийоми громадян. Сьогодні подати заяви на отримання пільг, субсидій або матеріальної допомоги мали можливість мешканці Лисівського старостинського округу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

2

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію