• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підтримка ТРО, переселенців та міських ветеранів: члени гуманітарної комісії розподілили чергову партію отриманої допомоги

eye

377

05.06.2023 17:19

Новини громад

img

За участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо та під головуванням керівника штабу Дмитра Єрмоловича відбулось чергове засідання гуманітарного штабу, під час якого члени комісії розглянули питання щодо отриманої громадою гуманітарної допомоги від благодійників та її розподілу.

За два останніх місяці від ПрАТ «МХП» (м.Дніпро), Міжнародної організації з міграції («МОМ»), Представництва в Україні (м.Київ), БФ «ДОБРОБУТ ГРУПП» (м.Полтава) Покровська громада отримала 3,5 тисяч кг курячого м’яса, 6 тисяч OSB плит, 146 кг продовольчих товарів, 64 кг засобів гігієни та 400 кг одягу і взуття. 

З метою забезпечення осіб, які мешкали у зоні активних бойових дій та тимчасово перебувають у НВК № 1, осіб, що перебувають на лікуванні у медичних закладах другого рівня Покровської громади, а також з метою надання допомоги мешканцям громади, житло яких зазнало пошкодження в наслідок військової агресії росії, отриману допомогу було вирішено розподілити між структурними підрозділами міської ради (згідно з листами-заявками), добровольчим формуванням Покровської територіальної громади «Покровськ-1» та міською організацією ветеранів. 

Враховуючи звернення відділів освіти та охорони здоров’я та з метою забезпечення пацієнтів місцевих лікарень другого рівня та людей, які мешкали у зоні проведення активних бойових дій та знаходяться тимчасово в евакуаційному шелтері, члени комісії розглянути можливість надання гуманітарної допомоги відділу освіти та відділу охорони здоров`я. 

Не лишають без уваги члени гуманітарного штабу й внутрішньо переміщених осіб, які через бойові дії евакуювались до більш безпечних регіонів. 

«З метою підтримки ВПО Покровського району та з врахуванням листа-запиту керівниці гуманітарного штабу «Єднання» у м. Червоноград Львівської області передбачається надання гуманітарної допомоги у вигляді харчових продуктів (цукор, макаронні вироби, кава, консерви тощо), засобів гігієни (шампуні, мило), одягу та взуття б/в через керівника гуманітарного хабу «Єднання» у м.Червоноград», - звернулась до членів комісії її секретар Олена Носач. 

Одноголосним рішенням було затверджено запропонований перелік гуманітарної допомоги, її кількісний склад та рішення щодо передачі керівнику штабу «Єднання» у м.Червоноград Наталії Поспєловій для подальшої видачі ВПО Покровського району, які тимчасово мешкають у Червоноградській та Сокальській громадах Львівської області.

«Піклуємось не лише про мешканців громади, які знаходяться вдома, а й тих, хто був вимушений покинути Донеччину та шукати прихисток в більш безпечних регіонах. Зараз їм, як ніколи, потрібна наша увага та турбота і ми зі свого боку робимо все, щоб вони не відчували себе покинутими. Сьогодні в Україні працюють 4 гуманітарних хаби «Єднання» Покровської МВА, де ВПО можуть отримати консультації, соціальну, психологічну підтримку та гуманітарну допомогу. Керівниками цих установ налагоджена комунікація з установами та організаціями соціальної сфери, проводяться різноманітні заходи як для дітей, так і дорослих. Продовжуємо працювати заради спільної перемоги!», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію