• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Назавжди в строю небесного війська: Покровськ втратив мужнього Захисника-танкіста

eye

258

05.06.2023 13:45

Новини громад

img

Безжальна війна несе розруху, смерть та сльози в усі куточки нашої держави. На жаль, не оминають лихі звістки з фронту і нашу, Покровську громаду. На 49-му році життя пішов у вічність наш земляк, Юрій Артюх. 

На військову службу Юрій був призваний з перших днів війни – 25 лютого 2022 року. Чоловік був старшим солдатом та служив навідником танкового взводу танкової роти танкового батальйону В/Ч А0623. Вірний військовій присязі, він з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України.

Загинув Юрій Артюх поблизу Сіверська, на Донеччині. Сміливий, чуйний, товариський, безвідмовний помічник – таким нашого хороброго Захисника назавжди запам’ятають рідні, друзі, побратими та усі, хто його знав.

Покровська МВА висловлює щирі співчуття родині та рідним загиблого. 
Пам`ять про Героя, який віддав своє життя за рідну Батьківщину, за вільне майбутнє українців назавжди залишиться в наших серцях!

Прощання з Захисником України відбудеться цієї середи, 7 червня, на Алеї героїв (центральне кладовище Покровська).

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

17

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

12

Громада 1

29 березня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію