• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбувся звітний концерт учнів музичної школи

eye

530

05.06.2023 11:01

Новини громад

img

2 червня у центральній міській бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбувся звітний концерт учнів і викладачів Покровської музичної школи ім. М.Д. Леонтовича, присвячений закінченню навчального року.

Захід відбувся за підтримки заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, яка відзначила директорку музичної школи Людмилу Червяковську подякою за сумлінну працю та вагомий внесок у культурно-мистецьке життя громади.

"Не дивлячись на війну, діти навчаються онлайн, беруть участь у конкурсах і стають лауреатами. Таких успіхів діти досягають не лише завдяки підтримці від батьків, друзів, а й завдяки Людмилі Григорівні, яка ними опікується та завжди допомагає своїм учням. Хочу подякувати всім причетним, і побажати не здаватися і продовжувати працювати. Вперед за новими досягненнями!", - зазначила Маргарита Ідрісова.

Цьогоріч музичну школу закінчують 31 випускник, з яких 14 - особисто отримали свідоцтво про закінчення.

"Дуже вдячна нашим талановитим учням та викладачам, що підготували такі цікаві та творчі виступи, наповнені українським духом. Цей рік був плодотворним, а попереду дітей чекають літні канікули, які я бажаю кожному провести весело і з користю", - підкреслила Людмила Червяковська.

Протягом року вихованці закладу взяли участь у 55 конкурсах різних рівнів, за результатами яких 110 учнів стали їх лауреатами.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію