• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ювіляр, який будував Покровськ: Алі Нейматову - 90!

eye

296

02.06.2023 14:28

RSS

img

1 червня 2023 року відзначив свій 90-річний ювілей мешканець Покровська Нейматов Алі Рзалайович, який з 1957 року працював на благо Покровська (ран. Красноармійськ), та робив величезний внесок у розвиток міста на посаді начальника на будівництві, директора заводу "Стройдеталь", заступника керуючого "Трест. Красноармійськшахтобуд" та головного інженера.

Привітати та вручити подарунки ювілярові прийшла начальниця Покровського УСЗН Ірина Бонзюх. 

"Дуже тішить, що у Покровську є такі люди як Алі Рзалайович. Він брав участь у  розбудові нашого міста. Сердечно вдячні Алі Рзалайовичу за його невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості, добробуту та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої", - зазначила Ірина Бонзюх під час привітання.

Ювіляр з щирою радістю приймав привітання від громади та поділився з покровчанами своїм секретом довголіття: "Найголовніше більше рухатись, займатися зарядкою і працювати. Я вже понад 60 років щодня проходжу по 10 тисяч кроків, кожен мій ранок проходить на прогулянці у парку".


Нейматов Алі Рзалайович народився у 1933 році, і майже все своє життя прожив у Покровську. Юівляр має велику родину: 3 дітей, 5 онуків та 7 правнуків, які зараз проживають за кордоном. Втім, рідні навідують Алі Рзалайовича, як от донька Саміра, приїхала з Німечччини, аби особисто привітати батька з 90-річчям.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію