• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За травень ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання для понад 360 тисяч родин

eye

258

02.06.2023 11:35

Новини громад

img

Попри активні бойові дії, що тривають в регіоні, протягом травня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відремонтувати низку пошкоджень мереж. Знову отримують електрику понад 360 тисяч родин на Донеччині. Енергетики роблять усе можливе для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

У травні масовані обстріли Донеччини тривали, продовжувалися ракетні та авіаудари. Енергоінфраструктура зазнавала пошкоджень щоденно. Попри всі складнощі минулого місяця спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло в оселі 361 444 родин.

Зокрема тільки минулого тижня фахівці енергокомпанії відновили електрику для 73 тисяч родин у 55 населених пунктах на Донеччині.

Ситуація з обстрілами на Донеччині залишається дуже важкою. За інформацією Міністерства Оборони, ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Донецької та Луганської областей, де тільки минулої доби було відбито 25 атак.

Через постійні обстріли без електропостачання поки що залишаються 110 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 464 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

* з урахуванням, що деяким клієнтам повертали світло вже понад 10 разів

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

22

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

65

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

26

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію