• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарні хаби "Єднання" влаштували активності до Дня захисту дітей

eye

291

02.06.2023 10:29

Новини громад

img

Для маленьких покровчан, які через близькість фронту евакуювалися до більш безпечних громад, керівники хабів організували активне дозвілля.

Маленькі покровчани святкували День захисту дітей у Червонограді

Керівниця гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА Наталія Поспєлова влаштувала конкурс-виставку дитячих малюнків "Моя Донеччина - українська земля".

Діти-переселенці з щирою любов'ю та тугою за донецькими степами малювали рідні пейзажі. Тут знайшлося й місце для Покровського меморіального комплексу, який серед своїх називають "Дівчинка".

Для маленьких учасників, яких на святі зібралося 20, у хабі "Єднання" пройшло веселе святкування з подарунками та розвагами. Діти отримали іграшки від БФ «Підтримай Україну» за сприянням БФ «Добробут групп» і ГО "Оперативна Україна", а також печиво від Української церкви християн віри євангельської м.Червонограда.

Діти Донеччини  провели акцію у Кропивницькому

Керівниця хабу "Єднання" Покровської МВА Ольга Гребенькова влаштувала до Дня захисту дітей захід для маленьких ВПО з Донецької області. Біля будівлі обласної філармонії малеча з Покровського району, Бахмуту та Краматорська зробили великий малюнок на асфальті "Ми за МИР".  В акції взяли участь 17 дітей.

Всі учасники акції отримали смаколики від друзів хабу  ГО "ВПО України".

З сприяння Хустського гуманітарного хабу "Єднання" діти ВПО з Покровського району цікаво та з користю провели перший день літа 

В рамках заходів, присвячених до Дня захисту дітей, у м.Хуст, діти - ВПО з Покровського району відвідали виставу «Попелюшка» у Закарпатському обласному театрі драми та комедії. 

У приміщенні гуманітарного хабу "Єднання" 1 червня відбулася виставка рукотворних ляльок Вероніки Залівіної (13 років), внутрішньо переміщеної особи з м.Селидове Донецької області.

В цьому заході взяли участь сім'ї з діточками з Покровського району Донецької області.

Під час заходу малеча отримала солодощі від підприємця та депутата Хустської районної ради Сергія Келемена, а батьки  -  гуманітарну допомогу від релігійної організації "Закарпатське обласне об'єднання української церкви християн віри євангельської".

Також Нижньобистрівська гімназія спільно з гуманітарним хабом "Єднання" провела спортивно-масові заходи до Дня захисту дітей, в яких разом із дітьми Горінчовської громади Хустського району взяли участь діти з Покровського району Донецької області.

На початку заходу в рамках соціального проєкту Президента України  Володимира Зеленського "Активні парки" дітки брали участь у веселій руханці, потім грали у командні ігри та розважалися з аніматорами.

Керівник гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Чернівцях Ігор Реган провів низку заходів для дітей Покровського району.

Для дітей пройшла арттерапія, гра у командні ігри. Діти отримали солодощі, а батьки - гуманітарні набори від Покровської міської військової адміністрації.

Нехай не тільки в цей день, але й завжди кожна дитина буде оточена любов‘ю і турботою! Нехай збуваються всі бажання, а батьки завжди будуть опорою і підтримкою. нехай скоріше настане МИР в рідній Україні!

Сумуємо за нашими маленькими покровчанами, радіємо, що зараз вони у безпеці, робимо все для перемоги України та чекаємо на них у мирній та щасливій Донеччині!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію