• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З метою наповнення бюджету Управління земельних ресурсів та АПК продовжує проводити земельні аукціони 

eye

366

31.05.2023 15:55

Новини громад

img

Протягом травня вже відбулося 6 земельних аукціонів з продажу права оренди на земельні ділянки сільгосппризначення площею 49,78 га. По двох з них вже укладені договори оренди землі та сплачені кошти до міського бюджету у розмірі 215 тисяч гривень. Ще на 4 аукціонах перемогло ТОВ «Надропром» (загальна сума 165,4 тис. грн) Очікується підписання договору з переможцем.

Також з метою наповнення бюджету постійно проводиться робота з боржниками зі сплати земельного податку та орендної плати. За результатами вжитих заходів до міського бюджету за останні 2 тижні травня 16 землекористувачів сплатили заборгованість за оренду землі у розмірі 322,571 тисячі гривень. Про це в ході апаратної наради розповів начальник Управління земельних ресурсів та АПК Дмитро Кюрджиєв. 

Управлінням здійснюється моніторинг розміщених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності щодо наявності документів, що дають право на їх розміщення. У ході огляду території міста були виявлені 6 самовільно встановлених торговельних павільйонів.

Сумісно з відділом містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради були відпрацьовані їх місця розташування та визначено можливість оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд, що і запропоновано зробити їх власникам. Також проведено роботу з власниками та підготовлені договори про пайову участь в утриманні об'єкта благоустрою загальною сумою 34,3 тис.грн.

Окрему увагу було приділено роботі з агровиробниками. 
Весняно посівна компанія під урожай 2023 року на території Покровської ТГ підійшла до завершення. Засіяно 9,6 тис га озимих культур. Їх стан переважно добрий або задовільний. Озимий ріпак перебуває у фазі цвітіння.

Наразі проводиться посівна зернових культур, з яких вже посіяно 2063 га ярого ячменю, 105 га – гороху, 8 га – гречки та 45 га кукурудзи. 
З технічних культур посіяно: 8152 га соняшника, 419 га льону та 124 га гірчиці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

15

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

24

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

33

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію