• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ремонт доріг, розвиток підприємництва та АПК: керівники структурних підрозділів міської адміністрації звітували про роботу

eye

344

31.05.2023 11:43

Новини громад

img

31 травня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась апаратна нарада, під час якої були заслухані звіти про роботу представників відділів міської ради та військової адміністрації. 

Сьогодні у громаді триває поточний ремонт доріг. 
За словами в.о.начальника житлово-комунального відділу Марини Ломової, для усунення першочергових аварійних ділянок ЖКВ за рахунок коштів місцевого бюджету було проведено 9 відкритих торгів на ремонт ділянок площею 7 200 м2 на вулицях: Степана Бовкуна, Шевченко, Прокофєва, Центральна, Європейська, Пушкіна, Володимирська, Шахтарської Слави.

Крім того, в Покровську проводяться роботи за рахунок коштів обласного бюджету. Над усуненням аварійних ділянок працюють представники ТОВ «Славдорстрой». Наразі роботи тривають на вул. Гайдамацька та Тюленіна. 

Наприкінці тижня, якщо дозволять погодні умови, буде розпочато ремонт автодороги на шляхопроводу «Станція Нова»(мирноградський міст).
Активно ведеться робота з субєктами господарювання. 

Про взаємодію з представниками бізнесу під час апаратної наради розповіла завідувачка сектору торгівлі та підприємництвом Яна Маньковська. 

За її словами, наразі проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота серед суб’єктів підприємництва Покровської міської громади щодо ведення господарської діяльності в рамках чинного законодавства.

Крім того, наразі формується база даних підприємців для налагодження ділових контактів. Створена інтерактивна карта Покровської міської територіальної громади з інформацією про 226 представників бізнесу. 

Мешканці громади продовжують отримувати гуманітарну допомогу. 
Лише впродовж травня жителям Покровської ТГ було видано понад 46 тисяч буханок хліба, 40 тисяч продуктових наборів, дитяче харчування, консерви, макаронні вироби. Про це в ході наради доповів керівник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович.

Від благодійних фондів та міжнародних організацій до міста надійшло 97 генераторів, майже 70 тисяч одиниць медикаментів та медичного обладнання, постільна білизна, набори гігієни. Отримують таку допомогу не лише мешканці Покровської громади, а й внутрішньо переміщені особи, які мешкають у Кропивницькому, Червонограді, Хусті та Чернівцях. Видача наборів відбувається в гуманітарних хабах «Єднання». 

Серед іншого, про хід посівної кампанії та легалізацію трудових відносин присутніх ознайомили начальник Управління розвитку земельних ресурсів та АПК Дмитро Кюрджиєв та завідувач сектору контролю за охороною праці Максим Кучерявий.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію