• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покіс трави у Покровській громаді: комунальники поступово відпрацьовують всі звернення до Контактного центру

eye

247

30.05.2023 16:15

Новини громад

img

З настанням літа одним з найактуальніших завдань для комунальних підприємств стає покіс трави. Це не тільки сприяє створенню охайного вигляду громади, але й допомагає в боротьбі з карантинними рослинами, а також зі шкідливими комахами.

У цьому році роботи з покосу розпочалися на два тижні раніше, ніж зазвичай, а саме 17 квітня. Проте, цей сезон через теплу зиму та надмірні дощі, став дуже сприятливим для швидкого росту трави. 

Наразі ці роботи виконує КП “Багатогалузеве комунальне підприємство”. У центрі міста працює 7 співробітників, на мікрорайонах - 17, в Динасовому селищі - 4, а в Родинському - 5. Крім того, в кожному старостинському окрузі також є свої косарі, загалом працює 22 особи. 

Зараз працівники КП "БКП" проводять пріоритизацію ділянок громади, обирають ті, що найбільше потребують очищення та про покіс яких просять мешканці через Контакт-центр.

"У нас є запланований графік, якого ми намагаємось дотримуватись. Зараз ми обираємо, де трава більше, вище, у нас також багато різнотрав’я в місті - вибираємо, де сильно заросло. Знаємо, що багато заявок в Контакт-центрі, будемо потихеньку їх відпрацьовувати”, - розповів начальник дільниці "Чисте місто" Роман Машир.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

14

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

63

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію