• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Хібукі-терапія": не тільки заняття, а й спільний відпочинок 

eye

557

29.05.2023 09:04

Новини громад

img

У рамках ініціативи Метінвесту - "Рятуємо життя" діти Покровської громади продовжують отримувати психологічну допомогу в рамках проєкту "Хібукі-терапія", головним елементом якого є собаки-обіймаки. Такі іграшки раніше отримали 70 учнів навчальних закладів Покровську.

Терапія вже позитивно вплинула на психоемоційний стан дітей. Про це розповіли самі діти та їх батьки під час непримусової зустрічі, яка відбулась за ініціативи заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної. 

"Ми майже на фінальному етапі Хібукі. Результат вже задовольняє нас всіх, тому що діти, які взяли участь у проєкті, сьогодні були радісні і усміхнені. Це дуже гарний показник, який всіх задовольняє, особливо зараз, в умовах війни. Дякую компанії Метінвест, завдяки якій цей проєкт було реалізовано в Покровській та Мирноградській громадах; Дафні Шарон-Максимов, яка займається цим проєктом в Україні, а також громадській організації "Український код". Сподіваюсь, що ми продовжимо співпрацювати, і наші діти будуть розвиватися і стануть найщасливішими", - зазначила Олена Харчевна.

Так, у маленьких власників собак-обіймак була змога зустрітись і поспілкуватись один з одним. До проєкту також долучився ТЦ «Бульвар», який надав місце для зустрічі дітей і підготував їм сюрприз - морозиво, яке вони допомагали приготувати.

Передбачається, що такі зустрічі відбуватимуться на постійній основі. Компанія Метінвест спільно з Покровською МВА вже розробили ідею щодо створення "Клубу хібукерів", учасники якого зустрічатимуться раз на місяць, спілкуватимуться і отримуватимуть підтримку від психологів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію