• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Компанія Метінвест допомагає комунальникам Покровська підтримувати дороги в проїзному стані

eye

304

26.05.2023 12:25

Новини громад

img

У рамках співпраці компанії "Метінвест Покровськвугілля" з Покровською МВА було виділено 5 млн гривень на виготовлення проєктної документації щодо капітального ремонту шляхопроводу "Західний". Компанія також забезпечує доставку 480 тисяч тонн шлаку для підтримки доріг у громадах Донеччини. 

“Через шляхопровід “Західний” пролягає маршрут, за яким курсують багато автобусів, що везуть співробітників компанії до їхніх робочих місць. Так само за рахунок компанії доставляється шлак. Це цілих 69 вагонів для підтримки доріг в трьох громадах - Покровській, Мирноградській та Добропільській. Кожна з громад отримає відповідну кількість шлаку. Ми й надалі будемо співпрацювати із цими громадами", - розповів директор з транспорту ПРАТ "Метінвест Покровськвугілля" Денис Ачкасов.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк висловив подяку компанії:

“Ми дякуємо нашим надійним партнерам компанії "Метінвест Покровськвугілля" за надану благодійну допомогу. Перші 1800 тонн шлаку ми використовуємо для підсипання (поки що тимчасово) і Мирноградського моста, і вулиці Шмідта та ін. Також ми будемо використовувати його на відсипку доріг у старостинських округах. Впевнені, що наших мешканців задовольнить таке рішення”.

Така допомога від компанії надає Покровській громаді можливість виконувати роботи з відсипки доріг на території всієї громади. За сприяння Покровської МВА запланована велика програма з відсипки автошляхів у старостинських округах. 

“Ми добре розуміємо, що Покровська громада - це не тільки місто, але й старостинські округи, тому це надає можливість реагувати на потреби громадян. І ми сподіваємось, що ця співпраця буде продовжена. Ми розуміємо, що це тимчасове облаштування доріг, і воно не вирішує глобально проблеми їх поганого стану. Але ми зможемо тримати дороги проїзними", - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

20

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

63

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію