• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як подолати стрес під час війни: психологи Фонду Ріната Ахметова провели тренінг для школярів і вчителів Покровської громади

eye

410

26.05.2023 10:30

Новини громад

img

За підтримки заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової у громаді було організовано та проведено захід з надання психологічної допомоги учням і освітянам в рамках проєкту "Подолати. Допомагає психолог" від Фонду Ріната Ахметова.

Групову психологічну консультацію було проведено для учнів 9-11 класів і вчителів Покровської ЗОШ №9. Психологи розповіли присутнім, як подолати стрес, що особливо важливо зараз, під час війни. Про це зауважила директорка ЗОШ №9 Валентина Рудик: 

"До заходу були залучені вчителі, а також учні випускних класів, задля отримання базових знань по налаштуванню свого фізичного і психологічного здоров'я. Сподіваємося, що отримані рекомендації від психологів додадуть їм рівноваги у прийнятті правильних рішень".

На тренінгу вчителі дізналися про всі види стресу в дітей та навчилися правильно спілкуватися з дітьми, які переживають тривогу. Психологи своєю чергою розповіли дітям про важливість звертати увагу на свій психологічний стан і роз'яснили як правильно та своєчасно вирішувати проблеми, запобігаючи стресу.

На думку психологів, завдяки таким зустрічам і консультаціям, люди будуть уважнішими до себе і свого оточення.

"Ми розповідаємо людям, що робити для зменшення психологічного навантаження уразі природних реакцій організму на неприродні події: воєнні реалії, в яких ми живемо понад рік. Мета нашого проєкту полягає в інформуванні і допомозі якомога більшій кількості людей розібратись зі своїм психологічним здоров'ям", - поділилась психологиня проєкту Яніна Астаф'єва.

По закінченню тренінгу всі присутні отримали контакти фахівців, до яких ті зможуть звернутись задля отримання консультації, психологічної допомоги, вирішення проблем.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

16

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

22

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію