• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

375

25.05.2023 14:43

Новини громад

img

Сьогодні начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів особистий прийом громадян, під час якого було розглянуто понад десяти звернень жителів Покровської громади. Такі зустрічі надають можливість мешканцям громади безпосередньо поставити перед владою проблемні питання та отримати необхідну допомогу в їх вирішенні. 

У порівнянні з попередніми прийомами, кількість людей, які звертались до начальника військової адміністрації, зменшилась. Така зміна відображається і на структурі звернень, які сьогодні були розглянуті. Поруч з традиційними питаннями, пов'язаними з житлово-комунальними та соціальними аспектами, сьогодні був висловлений інтерес до питання працевлаштування.

Сергій Добряк підкреслив, що адміністрація всіляко сприятиме мешканцям громади в цьому питанні. 

Окрему увагу було приділено стану сільських доріг, можливості їх ремонту, а також облаштування свердловин. З такими питаннями до начальника Покровської МВА звернулись мешканці Піщанського старостинського округу. 

«Після завершення робіт у місті увага буде зосереджена на частковому ремонті основних доріг у старостинських округах. Буде вирішено також питання щодо водозабезпечення. Тримаємо на контролі і вже з наступного тижня плануємо відповідні роботи», - зауважив Сергій Добряк. 

Одне зі звернень стосувалось медичної галузі, зокрема допомоги в лікуванні та можливості придбати дороговартісний препарат. Відповідне роз'яснення, а також допомога у цьому питанні була надана.

Серед іншого, надходили прохання щодо заміни транспортного засобу по маршруту №5 на більш пасажиромісткий; встановленні вікон у під'їзд, нарахувань за спожиті комунальні послуги та забезпечення правопорядку. Також мешканці міста висловили незадоволення щодо роботи компаній, що обслуговують житловий фонд. 

Усі запитувачі отримали роз'яснення щодо можливих шляхів розв'язання поставлених питань. Сергій Добряк наголосив на тому, що він і його команда прислухаються до потреб громадян і докладають зусиль для ефективного вирішення зазначених, які турбують мешканців Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

3

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

10

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

10

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію