• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Роботу основних сфер життєдіяльності громади обговорили на апаратній нараді

eye

502

24.05.2023 15:22

Новини громад

img

24 травня начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду із заступниками. Були обговорені плани роботи на найближчий час та окреслені питання, які потребують вирішення керівництвом громади.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель розповів про роботу комунальних підприємств міста, акцентувавши на ремонті доріг та підготовці до осінньо-зимового періоду.

 Наразі працівниками КП «Покровськводоканал» виконуються роботи із заміни каналізаційних та водопровідних мереж. Допомогу в матеріалі комунальники отримали від Товариства Червоного Хреста України. 
Тривають й пусконалагоджувальні роботи в рамках проєкту «Велика Вода». 

За словами Олексія Стебеля, сьогодні комунальники фіксують збільшений обсяг використання води: «Особливу увагу потрібно звернути на необхідність економії води в літній період. З огляду на обмежені ресурси води, місцеві мешканці повинні ощадливо використовувати рідину під час поливу присадибних ділянок».

Фахівці КП «БКП» працюють над наведенням порядку в громаді: наразі займаються покосом трави. Поточний ремонт доріг та їх відсипка також триває. Від компанії «Метінвест» місто отримує доменний шлак". 
Тривають заходи з евакуації населення громади. 

Фахівці УСЗН спільно з працівниками КП «Муніципальна служба правопорядку» надають допомогу маломобільним громадянам при посадці в автобуси та потяги, а також допомога у перенесенні багажу жінкам та людям похилого віку.

Інспекторами Муніципальної служби правопорядку було здійснено 32 рейди по місту щодо контролю за дотриманням правил благоустрою та правопорядку. А також проведено перевірку 20 магазинів на території громади щодо дотримання заборони на продаж алкогольних напоїв під час дії воєнного стану та вимог щодо благоустрою. Крім того, здійснено 21 спільних з працівниками поліції патрулювань для забезпечення громадського порядку. 

Представники сектору торгівлі та підприємництва Покровської МВА провели інформаційно-роз’яснювальну роботу, в ході якої говорили з підприємцями щодо необхідності отримання дозвільних документів на зовнішню торгівлю (облаштування літніх майданчиків) та паспортів прив'язки точок торгівлі. Було обстежено 10 об'єктів.

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова під час наради розповіла про участь багатодітних родин із числа внутрішньо переміщених осіб, які сьогодні мешкають в Покровській громаді, в програмі «Незламна мама», яка відбуватиметься в рамках гуманітарної ініціативи "Рятуємо життя" компанії Метінвест спільно з Фондом «Маша». Від Покровської громади було обрано для участі 3 мами та 12 дітей, які мають статус ВПО. 

Крім того, Донецькою ОДА подана кандидатура учня 8 класу одного з покровських закладів освіти на отримання державної стипендії. Також триває збір заявок на участь в здобутті Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо, громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу, яка надійшла від ГО "Проліска" та ПАТ "Запоріжсталь" у співпраці з компанією Метінвест.

Сьогодні протягом дня буде роздано 600 харчових наборів гуманітарної допомоги для ВПО. 

Таким чином, робота та діяльність громади Покровської МВА активно продовжується та спрямована на розвиток, допомогу мешканцям та забезпечення безпеки та порядку у громаді.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

11

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

36

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

23

Громада 1

28 березня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію