• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розпочали ремонт вул. Джохара Дудаєва (Пушкіна). На черзі – вул. Європейська та Центральна

eye

329

24.05.2023 12:10

Новини громад

img

У Покровській громаді триває поточний ремонт доріг. Замовником для більшості з них є Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА. Підрядником виступає ТОВ «Славдорстрой».

Розпочати проведення ремонтних робіт було вирішено з вулиць селища Динасового заводу. Першою стала Роздольна, де відновлення асфальтного покриття проводили картами. 

Працюють у місті й представники ПП «Агропромбуд», роботи яких буде профінансовано за кошти місцевого бюджету. Зараз по вулиці Джохара Дудаєва (колишня Пушкіна) тривають підготовчі роботи під ямковий ремонт. 

«На жаль, більшість мереж водоведведення, що розташовані під дорогами, знаходяться в незадовільному стані і це треба враховувати. Після фрезування було проведено додаткове обстеження та виявлено пошкодження внутрішніх мереж, тож після їх усунення, продовжиться ремонт дорожнього покриття. Наразі дорожники виконують відновлення водяного колодязя», - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

За словами керівника, такі ситуації не є винятком. Наприклад, у Родинському по вулиці Шахтарської Слави, яка теж потрапила до списку, підрядниками було виявлено просідання дощового водозбірника. Як тільки його буде відновлено, ремонтні роботи по вкладанню асфальтобетонного покриття продовжаться. 

«До ремонту доріг ми підходимо комплексно і хочемо мати високу якість виконання дорожніх робіт – це наша умова. Саме тому при розробці технічної документації ми вказали гарантійний строк не один, а три роки. Ми дбайливо ставимось до бюджету громади, тому однією з умов участі у конкурсі було й те, що конкурсна пропозиція не може бути вище очікуваної вартості. В системі "ProZorro", де проводились тендерні торги, на нашу оферту відгукнувся лише один учасник, що свідчить про те, що очікувана нами вартість робіт не завищена за умовами конкурсу», - зазначив Олексій Стебель. 

Переможцем стала місцева компанія «Агропромбуд», яка зареєстрована в нашій громаді та сплачує податки до місцевого бюджету. Ми зацікавлені в роботі саме місцевих підприємців і хочемо, щоб гроші залишались в громаді», - зауважив Олексій Стебель. 

Крім того, готуються в Покровську до ремонту Центральної, Шевченко, Кальміуської, Володимирської, С.Бовкуна, Прокоф`єва, Європейської, провулка Борового.

Також наразі транспортним відділом розробляються заходи щодо обмеження руху по вул. Європейська, після чого представники ПП «Агропромбуд» почнуть виконання ремонтних робіт. 

Чекають своєї черги й вулиці Шмідта, Тюленина, Роздольна, Шосейна та «мирноградський міст», замовниками на виконання робіт яких є Донецька обласна державна адміністрація.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

4

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

20

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію