• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Громади Донеччини: підтримка та співпраця

eye

253

23.05.2023 16:54

Новини громад

img

Відбулась робоча зустріч з секретарем Бахмутської міської ради  Ганною Петриєнко-Полухіною.

З 11 лютого 2023 року розпочалась масштабна евакуація дітей та сімей із Бахмута, які були змушені покинути свої домівки через небезпеку та загрозу життю. За цей період Покровська громада максимально долучилася до процесу евакуації.

"Наша громада взяла на себе відповідальність прийняти цих людей до нашого шелтера та забезпечити їх всім необхідним. Ми зробили все можливе, підготували їх до подальшої евакуації в безпечні регіони,” - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Під час зустрічі між представниками громад Донеччини були обговорені важливі робочі питання, пов'язані з організацією та координацією евакуаційних заходів. Крім того, розглядалася можливість укладання меморандуму щодо співпраці, який закріпить партнерство та скоординує спільні зусилля у забезпеченні допомоги всім постраждалим від збройної агресії рф.

“Ця зустріч була важливим кроком у нашому партнерстві з Бахмутською міською радою. Ми продемонстрували свою готовність та здатність до співпраці в надзвичайних ситуаціях та в черговий раз підтвердили наші чіткі наміри підтримати мешканців Бахмута.” - підкреслила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію