• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соціальні послуги для мешканців Покровської громади

eye

717

22.05.2023 12:01

RSS

img

18 травня в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулась онлайн зустріч для безробітних громадян із залученням фахівця Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, що зазнали домашнього та гендерно зумовленого насильства, Ольги Тарасенко.

Метою цього заходу стало ознайомлення з роботою центру, адже тут можна не тільки захиститися від кривдника, а й отримати комплексну консультативну, психологічну, юридичну та соціальну допомогу від кваліфікованих спеціалістів.

«Я запевняю, що цей центр стане маяком надії для тих, кому вже немає на кого розраховувати та де шукати допомоги та захисту. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть особам, що зазнали різних форм насильства, відновити внутрішню силу та розпочати повноцінне та вільне від страху життя»,- зауважила Ольга Тарасенко.

Наразі рівень агресії зростає. Під час війни люди мають велику кількість факторів вразливості. Тож дуже добре, що є центр, який всебічно підтримується місцевою владою та є частиною системи запобігання та протидії домашньому насильству на місцевому рівні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію