• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Реалізація соціальної політики захисту ветеранів: Покровськ відвідала Юлія Лапутіна

eye

324

19.05.2023 13:31

Новини громад

img

У ході робочого візиту на Донеччину до Покровська завітала Міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна. Разом із керівниками Донецької обласної та Покровської міської військових адміністрацій вона взяла участь в церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку «Алеї Слави» воїнам, загиблим у російсько-українській війні. 

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам`ять полеглих Героїв та проклали квіти до знаку, встановленого на центральному кладовищі Покровська. 

«Вражає, що з моменту широкомасштабного вторгнення з’явилось багато нових могил. Видно, що громада гідно вшановує загиблих Захисників та Захисниць, створено Алею Героїв. Наша задача, як уряду, створити військово-меморіальне кладовище, яке буде не тільки місцем поховання, а й вшанування пам’яті та проведення меморіальних заходів, щоб люди знали, якою ціною нам дається незалежність України».

За словами Міністерки, наразі уряд реалізує державну ветеранську політику, в рамках якої розроблено багато пілотних проєктів щодо надання соціальних послуг ветеранам. Механізм їх впровадження й буде обговорено з громадами під час візиту на Донеччину. А саме, яким чином краще зробити доступні послуги для ветеранів з урахуванням їх потреб і можливостей громад. 

«Щодо впровадження ветеранської політики на Донеччині, враховуючи момент деокупації всієї області, то це повинен бути комплексний підхід за участю як держави, так і обласних адміністрацій, - зауважив голова Донецької ОДА Павло Кириленко. – Міністерство ветеранів буде флагманом впровадження цих дій, але кожен по своєму напрямку розроблятиме власне бачення розвитку ветеранської політики. Величезне значення буде мати МВС із залученням Міністерства реінтеграції, Міністерства ветеранів України та, безпосередньо, Донецької обласної адміністрації, як органу виконавчої влади».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію