• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську активно розвивається молодіжний проєкт «Простір Дум»

eye

585

19.05.2023 08:51

Новини громад

img

Для ефективного здійснення державної молодіжної політики громадські організації та активна молодь громади протягом року долучилась та провела багато культурних заходів, тренінгів та курсів.

Найцікавішим для молоді став проєкт «Простір Дум», метою якого є популяризація української культури та емоційне розвантаження містян. Про це в ході апаратної наради розповіла заступниця начальника Управління сімї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

В його рамках проводяться кінопокази для всієї родини, мультфільми для дітей, поетичні вечори, вечори настільних ігор, зустрічі, вистави. До проєкту вже долучились близько восьмисот осіб. Проєкт зростає та набирає обертів, збільшуючи кількість та різноманітність заходів.

Для згуртування громади та організації дозвілля молоді, за сприянням сектором у справах сімї та молоді, представниками молодіжної ради, ГО «Ініціативний Покровськ», скаутів Покровська були написані та подані проєкти щодо створення волонтерського хабу, платформи для розвитку молоді та надання допомоги у соціалізації жінок, що постраждали від домашнього насильства та подана заявка для отримання спортивного інвентарю від Угорської Скаутської Асоціації.

«Ця війна сформувала більш свідому громадську активність серед молоді. Молоде покоління не залишається осторонь, а згуртувавшись працює заради нашої перемоги. Першим напрямком вони обрали для себе волонтерство. Хтось боронить наші кордони, а інші, об’єднавшись з громадськими організаціями, розпочали допомагати».

Представники Молодіжної ради, ГО «Ініціативний Покровськ», Скаутів Покровськ залучили небайдужих громадян міста та провели майстер-класи з виготовлення килимів, маскувальних сіток, «кікімор» та окопних свічок для ЗСУ. Також для підтримки морального та бойового духу наших захисників, передавали їм листівки, дитячі малюнки, «Різдвяні пряники», вогник миру.

«Попри велику кількість заходів, які проводяться та заплановані, наразі стоїть першочергова задача – створення нового складу молодіжної ради - яку ми разом втілюємо в життя», – зауважила Яна Штурхецька.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

11

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

19

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію