• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За сприяння керівництва МВА мешканці громади почали отримувати кошти за «газову» субсидію

eye

760

18.05.2023 10:58

Новини громад

img

Як зазначила заступниця начальника УСЗН Олена Павленко, після тривалого періоду, коли люди не отримували субсидію за газопостачання, питання вдалось вирішити.

"Покровською МВА за сприяння начальника військової адміністрації Сергія Добряка була проведена досить велика робота і Пенсійний фонд здійснив розрахунок на газопостачання людям, які були відключені від газу у 2022 році. До 15 квітня вже зроблені всі необхідні розрахунки і люди почали отримувати кошти за опалювальний період”, - розповіла Олена Павленко. 

Аби наблизити соціальні послуги для місцевих мешканців, громадою продовжує курсувати мобільний офіс. Днями фахівці УСЗН працювали у с. Перше Травня 

Регулярно, двічі на місяць, в кожний старостинський округ виїздить мобільний офіс УСЗН та працює згідно із затвердженим графіком роботи. Прийом заяв відбувається цілою групою фахівців, які приймають документи на різні види допомог. 

“Люди звертаються до нас з різних питань. Наразі дуже має попит перукар. Крім того, є попит на оформлення матеріальної допомоги та нарахування субсидій. Регулярно відбувається оформлення довідок для внутрішньо переміщених осіб, а також грошової допомоги від держави. Наразі з’явилась можливість оформлення нового виду допомоги для потерпілих від нещасних випадків на виробництві", - зазначила Олена Павленко

Документи на оформлення різних видів допомог від мешканців громади приймаються щоденно за графіком з 8:00 до 17:00, прийом громадян ведеться без перерви.  Зателефонувати до УСЗН ви можете за телефонами:

  • 099 323 89 99 - інформатор;
  • 095 399 90 55 - приймальня громадян.

Для зручності жителів старостинських округів, подати заяви до УСЗН можна під час роботи виїзного мобільного офісу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію