• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Порушення правил благоустрою і продаж алкоголю неповнолітнім: відбулось засідання адміністративної комісії

eye

237

16.05.2023 19:35

Новини громад

img

Сьогодні, 16 травня, під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника відбулося засідання адміністративної комісії. Загалом, присутні розглянули 6 протоколів. 

Переважна більшість протиправних дій стосувалися порушення правил благоустрою - 5 протоколів. За результатами їх розгляду та з урахуванням пояснень громадян комісія визначилася з адміністративними стягненнями для 4 громадян у вигляді мінімального стягнення - 340 грн. 

Комісія також розглянула протокол, складений КП "Муніципальна служба правопорядку" на покровчанина, який самовільно організував монтажно-зварювальні роботи на ділянці, яка знаходиться біля однієї з кав'ярень міста. А все задля облаштування виїзної(виносної) торгівлі, не маючи при цьому дозвільних документів. 

За це правопорушення мешканець міста має сплатити штраф у розмірі 1360 грн.

Також на розгляд комісії було винесено протокол, який працівники Покровського РУП склали на жителя Покровська за незаконний продаж спиртних напоїв неповнолітньому. Розгляд цієї справи перенесено на наступний тиждень, оскільки особа, яка притягується до відповідальності та його представник наполягають на наявності доказів, які повністю спростовують його провину.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію